2021 06 30 Domesticteamdag46

Zomer in Geel

De stad Geel is een verborgen parel in de Stille Kempen en heeft heel wat te bieden: eindeloze shoppingmogelijkheden, wandel- en fietsplezier en een bruisende horeca. Even geen inspiratie? Wij lijsten hier alvast enkele aanraders op die je zeker niet wilt missen in Geel:

Zomerbar ‘De Bloemfabriek’

In Geel-Ten-Aard, vlak naast het kanaal, werd de voormalige bloemfabriek ‘De Bloemmolens’ omgetoverd tot een prachtige zomerbar. Naast genieten van een heerlijke cocktail of een frisse pint, kan je er ook workshops volgen of kennis maken met SUP: stand-up paddling. Ook aan de kinderen werd gedacht: er wordt regelmatig een kindertheater georganiseerd en elke dag behalve woensdag komt er een ijskar langs!

Facebook: https://www.facebook.com/deblo..., Adres: Kanaaldijk 14 2440 Geel

Zwembad Geel

Het zwembad van Geel heeft zowel binnen- als buiteninfrastructuur en is dus ideaal voor elk weer. Tickets kunnen zowel aan de kassa als vooraf besteld worden. Bezoek de website voor meer info.

Website: www.geel.be/zwembad, Adres: Fehrenbachstraat 26A 2440 Geel

Geel Zomert!

Geel Zomert staat al jarenlang garant voor veel ambiance, straffe podiumacts, steengoede muzikanten, een ongekende variatie aan muziekstijlen, samen gezellig kletsen met vrienden en familie en dat in het prachtige groene decor van Jeugdcentrum De Bogaard. Ook dit jaar bieden ze een coronaveilige editie aan met artiesten zoals Guy Swinnen, Alex Agnew & The Moonlovers enzovoort.

Datum: 13/08 – 10/09, Website: https://www.visit-geel.be/geel...

Expeditie Geel

Ben jij een echte ontdekker en wil je tegelijkertijd de stad beter leren kennen? Dan is dit stadsspel ideaal voor jou. Met behulp van een GPS-toestel word je langs de meest mysterieuze plaatsen van Geel geloodst!

Prijs: 2 euro, Adres: Markt 1 2440 Geel