Foto 3

Update werkzaamheden in Turnhout

Sinds augustus 2023 zijn we bezig met de bouw van ons nieuwe appartementencomplex in de Lokerenstraat 118 te Turnhout. Vandaag, 27 juni 2024, zijn we verheugd te melden dat de werkzaamheden goed vorderen en op schema liggen voor de geplande oplevering eind 2024.

Op de recent gemaakte foto's is te zien dat de ruwbouw vrijwel voltooid is en dat de gevelsteen volledig klaar is. Momenteel worden er voorbereiding getroffen om de technieken aan te leggen. Vervolgens moeten de ramen nog worden geplaatst, waarna we kunnen starten met de volledige binnenafwerking, inclusief vloeren, keukens en badkamers.

Vanaf 15 juli zullen de werken even stil liggen omwille van ons welverdiende bouwverlof. Daarna vliegen we er meteen terug in om onze deadline van eind 2024 te halen. Het is dan ook onze doelstelling om rond januari - februari 2025 volledig operationeel te zijn en de verhuur op te starten.

Deze flats bieden mogelijkheden voor een breed publiek. Enerzijds voor werknemers in de ruime regio rond Turnhout (Vosselaar, Merksplas, Beerse, Ravels, ..), maar ook werknemers uit de regio Eindhoven, Tilburg, kunnen hier terecht dankzij een vlotte verbinding met de E34.

Geïnteresseerden die meer informatie willen over de verhuurmogelijkheden, kunnen nu al contact met ons opnemen. Wij beantwoorden graag uw vragen en houden u op de hoogte van de voortgang van de werkzaamheden.